PRIPOROČAMO»»»  


Išči

2016 - MODRA ENERGETSKA OBNOVA

Skupina računovodskih in davčno-svetovalnih podjetij, predstavljenih na spletni strani www.modro-poslovanje.si  (nosilec projekta MEO je Računovodski servis MODRO JUTRO d.o.o.) zagotavlja svojim strankam - izvajalcem ugodnosti v projektu "MODRA ENERGETSKA OBNOVA", ki je namenjena primarno končnim kupcem. 

Povezujemo kvalitetne izvajalce, partnersko banko in kupca, ki želi PRIHRANITI pri stroških energije.

Pertnerji MEO - preverite jih.

 

MODRA ENERGETSKA OBNOVA - storitev za stranke (fizične in pravne osebe), ki želijo znižati stroške energije in želijo za investicijo plačevati enake izdatke do poplačila investicije, kot trenutno plačujejo za ogrevanje oz. druge izdatke. 

Rešitev: Stranka plačuje izdatke za energijo na mesečnem nivoju enako pred in po energetski obnovi stavbe in sicer določeno obdobje, ki je potrebno za poplačilo investicije. Po navedenem obdobju se izdatki za energijo znižajo.

Kako do paketa "MODRA ENERGETSKA OBNOVA" ? 

1. Na spletnem mesto www.modro-poslovanje.si, ki koordinira IZVAJALCE, STRANKE in BANKE, izpolnite Obrazec 1- POVPRAŠEVANJE PO MEO. Ponudili Vam bomo rešitev za energetsko sanacija stavbe, ki bo z vidika stroškov najbolj ekonomična, hkrati pa bo ugodna tudi z vidika vaše likvidnosti.

2. Po prejemu povpraševanja bomo poiskali najboljšega strokovnjaka oz.  izvajalca, s katerim boste sklenili pogodbo. Sledi tudi sklenitev pogodbe z banko (Obrazec 2 - OSNOVNE INFORMACIJE O POSOJILU ZA PARTNERSKO BANKO  povpraševanje po posojilu), ki bo financirala pretežni del investicije. 

3. Ko bo izvajalec dokončal investicijo, jo bo banka plačala, Vi pa boste mesečno plačevali anuiteto, ki ne bo presegla vaših trenutnih mesečnih izdatkov.

To je vse. 

Torej. Izpolnite Obrazec 1 in poklicali vas bomo....... vse nadaljnje informacije sledijo (pripnite tudi zadnje položnice za energijo oz. nakup kurilnega olja ali drugega energenta NA LETNEM NIVOJU ter opišite kvadraturo ogrevanja in kubične metre ogrevanih prostorov). 

 

p.s. Spletno mesto www.modro-poslovanje.si vabi k sodelovanju vse izvajalce, ki želijo strokovno in poslovno izvajati storitve za končne kupce. Pišite nam na:  modro.poslovanje@modro-jutro.si.

Slika 2: Izračuni, ki prikazujejo model plačil za investicijo v toplotno črpalko v odvisnosti od prihranka, ki ga zagotovite z nakupom varčnejšega energenta (npr. zamenjava s kurilnim oljem). Pri izračunu je uporablje hipotetični strošek financiranja. Dejanske pogoje določi partnerska banka.