PRIPOROČAMO»»»  


Išči

2016 - INFO TOČKA TZS za Dolenjsko, Belo Krajino in Posavje

PRIJAVNICA: vnosna forma za brezplačno članstvo v letu 2016 in 2017

Prijavnica iztiskaj in podpiši: Kliknite tukaj.

Prijavnica v WORDU: kliknite tukaj.

Trgovinska zbornica Slovenije je največje krovno, samostojno in prostovoljno združenje trgovskih in s trgovino povezanih podjetij v Republiki Sloveniji. 

Podjetja, ki se pridružijo TZS v letu 2016 je omogočeno BREZPLAČNO ČLANSTVO za leto 2015 in 2016.

INFO TOČKO TZS za podjetja iz Dolenjske, Bele Krajine in Posavja v Novem mestu je do 20.9.2016 odprta tudi v Novem mestu in sicer na naslovu Trdinova 4, 8000 Novo mesto. Več informacij, lahko pridobite iz predstavitvenega letaka- kliknite tukaj. Kontakti: T: 07 600 3003, E: tzs-nm@taxin.si ali  clanstvo@tzslo.si.

Priporočamo, da novi člani izkoristijo še dodatne ugodnosti članstva in sicer:

- možnost pridobitve enkratnega brezplačnega nasveta programskega partnerja TZS družbe Taxin d.o.o. iz Novega mesta s področja davčnega svetovanja (več na: http://www.tzslo.si/Partnerski-programi/Davcno-in-pravno-svetovanje).  Posebej za člane TZS, družba TAXIN d.o.o. ponuja tudi storitve računovodenja (www.modro-poslovanje.si), ki vključuje tudi storitve davčnega in poslovnega svetovanja (preoblikovanja podjetja, prenos dejavnosti na družinske člane itd.).

 

- možnost enkratnega brezplačnega najema sejne sobe TZS po predhodni rezervaciji (kontakti podatki: ga. Branka Bjelica, e-naslov:  info@tzslo.si ali telefon: 01 58 98 212 ter

- brezplačno udeležbo na predvidenih strokovnih usposabljanjih v jesenskem času s področja pospeševanja prodaje v mesecu septembru in oktobru 2016 (termini bodo članom pravočasno na razpolago).

 

Več o dejavnosti TZS, si lahko ogledate na spletnih straneh zbornice:  http://www.tzslo.si/

Dobre povezave: Priročnik Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine z obrazci za zaposlitev: