PRIPOROČAMO»»»  


Išči

Priporočila

Spletno meto www.modro-poslovanje.si priporoča obiskovalcem spletnega mesta STORITVE in/ali IZDELKE, ki jim zaupa veliko potrošnikov. Ponudniki storitve in/ali izdelkov, predstavljeni na tej strani so podjetja, ki so preverjeni ponudniki z dolgoletnim uspešnim poslovanjem. Priporočamo jih tudi Vam.

 

 • ponedeljek, 21. december 2015

  DARILNI PROGRAM Pripravili smo naslednje darilne pakete: Darilo BUTELJKA0,75L s praznično obešanko “Ujemimoživljenje skupaj!” TULEC Z BUTELJKO0,75L PREMIUM TROJČEK BUTELJK0,75L (komplet 3×0,75L) v darilni embalaži...

 • ponedeljek, 21. december 2015
  Infomedia - rešitve preko spleta....

  Infomedia d.o.o. je "izkušena ekipa" razvijalcev programskih rešitev s širokim razponom specialnih znanj, ki se ne bojijo nobenega izziva. Ustvarjajo spletne aplikacije po meri, napredne spletne strani in izboljšamo vaše poslovanje z vzpostavitvijo IP telefonije in SMS komunikacije. Strankam ne prodajajo tehnologije, ampak rešitve za njihove...

 • ponedeljek, 21. december 2015
  Rokavice, obleke, obutev .....

  Podjetje Total d.o.o. Novo mesto je bilo ustanovljeno v letu 1990 z namenom postati vodilni distributer kvalitetne osebne varovalne opreme priznanih blagovnih znamk v Sloveniji.

 • ponedeljek, 21. december 2015

  Skeletne hiše. Zakaj nas?  Brezplačno svetovanje, 3D izris., zanesljiva in kvalitetna storitev, nadzor nad izvedbo in ......zadovoljstvo naše stranke. To je naša ideja, že več kot 30 let.