PRIPOROČAMO»»»  


Išči

Prikaz ORODJA, ki omogoča "On line" svetovanje

Hitre povezave:

1. Shema, ki prikazuje krogotok informacij med stranko in svetovalcem.

2. NASVETI- rešitve, ki smo jih že pripravili za vas.

3. Opis paketov s cenami (možne oblike sodelovanja s svetovalci)..

 

Kako deluje ORODJE za komunikacijo med deležniki MREŽE MODRO POSLOVANJE (stranka, računovodski servis, svetovalci)?
 

1. SVETOVANJE IN KOMUNIKACIJA MED SVETOVALCI IN ZAPOSLENIMI V RAČUNOVODSTVU. KAKO LAHKO PODJETNIK DOBI NASVET SVETOVALCEV MREŽE MODRO POSLOVANJE?

A. Stranka (podjetje), ki je zaupala vodenje poslovnih knjig našim pogodbenim partnerjem, (računovodskim podjetjem, ki ponuja paket "Modro računovodstvo"), lahko posreduje vprašanje svetovalcem na način, da izpolni OBRAZEC na naši spletni strani - kliknite tukaj ali pa lahko postavlja vprašanja tudi preko svojega računovodskega servisa, ki preko spodaj prikazanega modula posreduje vprašanje svetovalcem.

B. Stranka (podjetje), ki sama vodi poslovne knjige, mora kupiti paket Modro svetovanje v računovodstvu, ali pa skleniti pogodbo o svetovanju z enim izmed naših svetovalcev. S sklenitvijo svetovalne pogodbe prejme naročnik tudi povabilo (možnost) za sodelovanje v razpravi s svetovalci. Vprašanje se pošilja preko spletnega obrazca - kliknite tukaj ali pa preko aplikacije, ki pošlje povabilo za udeležbo v ON LINE (glej slika 1) nasvetu (video klic, klepetalnica, forum...).

C. Če niste še povezani z našimi člani in bi želeli biti, nam pošljite vaše osnovne podatke in poslali Vam bomo ponudbo - kliknite tukaj.

 

2. KAKO POTEKA DELO, KO SVETOVALCI PREJMEJO VAŠE VPRAŠANJE preko spleta in še niste naš uporabnik?

Prejeto vprašanje MREŽA MODRO POSLOVANJE dodeli svetovalcu (slika 1), ki vprašanje pripravi in ga pošlje pošiljatelju.

Svetovalec uporabnika povabi v Mrežo modro poslovanje, kar omogoči sodelovanje stranke in svetovalca preko orodij za skupno komunikacijo (vstop v sistem PODIO). V tem primeru lahko stranka postavlja vprašanje v interni mreži, ki je ustvarjena samo za delo med svetovalcem in stranko.

Uporabnik (podjetje) in svetovalci lahko sodelujejo na dva načina. Ena možnost je, da odgovor posreduje računovodska služba, druga možnost pa je, da uporabnik neposredno komunicira s svetovalci. Več o tem, kliknite tukaj.

 

Slika 1: Osnovni meni v Mreži- mreža odgovornih oseb v računovodstvih in svetovalcev. 

 

3. Preverite nas in nam pošljite vprašanje (izpolnite vnosno formo za vprašanjaj ). 

4. Shema sodelovanja med uporabnikom in svetovalci. Kliknite tukaj.

 

Modro poslovanje: predstavitev orodja za sodelovanje svetovalca in stranke.
Modro poslovanje - prvo logiranje v Mrežo modro poslovanje
News Forex
gogoanime