Išči

Želim storitev DRUGO MNENJE V DAVČNIH ZADEVAH oz. davčni ali poslovni nasvet

Storitev "Drugo mnenje v davčnih zadevah" in davčno in poslovno svetovanje za stranke, ki nimajo sklenjenih pogodb s partnerji Mreže modro poslovanje

Izvajalec storitve:

TAXIN d.o.o (mag. Franc Derganc). 
Pogoji poslovanja in cenik (prva ura je plačljiva - obvezno predplačilo) - kliknite tukaj

Kaj vsebuje paket storitve "Drugo mnenje v davčnih zadevah"

Kratek opis storitve - kliknite tukaj. 

 

OBRAZEC ZA DOLOČITEV TERMINA  za DAVČNO SVETOVANJE, ki ga izvede družba Taxin d.o.o. oz. mag. Franc Derganc
FORM FOR DETERMINING AN APPOINTMENT FOR TAX CONSULTATION in SLOVENIA, EU (Taxin d.o.o., mag. franc Derganc, Tax Adviser)
Get your free webform with Podio
Za funkcionalnost strani
uporabljamo piškotke,
ki ne hranijo osebnih podatkov.

Nekateri piškotki so bili
morda že servirani
v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.
Želim več informacij

Pravno obvestilo v zvezi s paketom storitve "Drugo mnenje v davčnih zadevah" (v nadaljevanju Drugo mmnenje) in storitvah za davčno in poslovno svetovanje za stranke, ki nimajo sklenjene pogodbe z družbo TAXIN ali partnerji Mreže Modro Poslovanje (v nadaljevanje Svetovanje).
 

  • POSTOPEK: Naročnik, ki izpolni FORMO povpraševanja (levo), dobi na E-poštni naslov podatke za predplačilo prve ure davčnega svetovanja. V kolikor je plačilo za prvo uro davčnega svetovanja izvedeno, se uskladi termin za sestanek med stranko in davčnim svetovalcem.
  • POSTOPEK-nadaljevanje: Na podlagi analize predmeta nasveta (po opravljeni prvi uri davčnega svetovanja), TAXIN pošlje stranki oz. naročniku "PONUDBO ZA IZDELAVO DRUGEGA MNENJA V DAVČNIH ZADEVAH pz- PONUDBO ZA SVETOVANJE" (v nadaljevanju Ponudba). 
  • ODGOVORNOST: V kolikor stranka, ki je poslala povpraševanje za drugo mnenje ali svetovanje, Ponudbe ne sprejme (ali ne plača predlačila za prvo uro svetovanja), družba TAXIN ni dolžna izvesti storitve oz. ne nastopijo za TAXIN nobene pravne posledice iz komunikacije med stranko in svetovalcem oz. družbo TAXIN d.o.o.