PRIPOROČAMO»»»  


Išči

Modro svetovanje v računovodstvu

Ali ste kot direktor ali odgovorna oseba v računovodstvo želeli pridobiti tudi zunanjo pomoč na področju RAČUNOVODSTVA in DAVKOV?

Zakaj kupiti "Modro svetovanje v računovodstvu", ki omogoča stranki pridobiti kvalitetne informacije na področju računovodskih standardov, zaključnih računov ter davkov?

A. Ker so podatki v zaključnem računu VAŠA slika v poslovnem svetu in je potrebno zagotoviti hitre in kvalitetne informacije. Predvsem pa je smiselno zniževati tveganja, povezana s kaznimi v davčnih postopkih.
B. Ker so svetovalci stalno dostopni za vaša vprašanja ON LINE (chat, video call, forum) in vam lahko v konkretni zadevi pomagajo. 
C. Ker lahko dostopate do KONKRETNIH nasvetov, objavljenih v bazah modrega poslovanja.

Preverite nas: pošljite vprašanje. Če smo vas že prepričali, pa lahko opravite že nakup - kliknite tukaj.


p.s. Svetovanje na področju računovodskih standardov in zaključnih računov izvjamo neposredno ali posredno. Neposredno svetovanje je primerno za velika podjetja. Malim in srednjim podjetjem pa svetujemo, da nas koristijo preko paketov MODRO RAČUNOVODSTVO (paket SEKUNDA).§  Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta- kliknite tukaj.

§  Pošlji vprašanje svetovalcem.


PODROČJA SVETOVANJA 


MODRO RAČUNOVODSTVO:

  REFERENCE:

  Storitev "Modro svetovanje v računovodstvu" uporabljamo že dve leti. Dogovorili smo projektno sodelovanje z računovodskim servisom MODRO JUTRO d.o.o., ki ponuja tudi davčnega svetovalca iz družbe TAXIN d.o.o. iz razloga, ker želimo našim zaposlenim v računovodstvu omogočiti izobraževanje in pomoč s ciljem točnega evidentiranja poslovnih dogodkov.

  Direktor: Zajc Božidar, Sporti d.o.o. 

   

  REZERVACIJA:

  1. Rezervacija termina za DAVČNO SVETOVANJE (svetovalec mag. Derganc Franc, Taxin d.o.o.)