Išči

Pridružite se Svetovalcem in Izvajalcem mreže modro poslovanje

Kaj je mreža izvajalcev in svetovalcev storitev računovodenja in davčnega ter poslovnega svetovanja - MREŽA MODRO POSLOVANJE ali www.modro-poslovanje.si?

  1. MMP je spletno mesto, ki omogoča Izvajalcem računovodskih storitev koriščenje davčnega in poslovnega nasveta (davčni materialni predpisi, pomoč pri davčnih nadzornih postopkih, nasvet iz področij korporacijske zakonodaje itd.), ki ga zagotavljajo svetovalci za potrebe izboljšanja storitev strankam "izvajalcev storitev računovodenja"(podjetjem, ki jim izvajalci računovodstva "vodijo poslovne knjige").
  2. MMP je spletno mesto, ki na urejen način zbira vse informacije iz baz podatkov FURS, sodne prakse slovenskih sodišč o davkih, EU zakonodajo-CELEX in tudi sodno prakso Sodišča EU (DDV itd.) s ciljem zagotoviti SVETOVALCEM vire za izobraževanje!
  3. MMP je spletno mesto, ki na urejen način omogoča Izvajalcem računovodskih storitev, da njihove stranke pridobijo kvaliteten in strokovnem davčnni in poslovni nasvet takrat, ko nasvet podjetje potrebuje. MMP zagotavlja urejeno obveščanje o prejetemu "vprašanju stranke" in urejen način izavajanja storitev ter pripravo nasveta že pred poslovnim dogodkom.
  4. MMP je spletno mesto, ki zagotovi medsebojno spoštovanje in kolegialnost med Izvajalci, Svetovalci in Strankami s ciljem nudenja strokovnih, celovitih in pravočasnih informacij!

 

Katera storitev MMP je izredno primerna za računovodski servis, ki želi preveriti ustreznost pisanj pripomb, pritožb, ki jih sestavlja za svoje stranke (primer storitve, ki izboljša kvaliteto storitve računovodskega servisa)?

Priporočamo storitev "Drugo mnenje v davčnih zadevah".

 

Ali ste izvajalec/ka računovodskih storitev in ali svetovalec/ka na področjih, ki so pomembna za uspešno poslovanje podjetij ? Ali želite sodelovanje v skupini izvajalcev in svetovalcev, ki se spoštujejo in sodelujejo zaradi istega cilja (zagotoviti najboljšo storitev za stranke - podjetja)? 

Če je odgovor na zgornje vprašanje 2 x DA, potem Vas vabimo k izpolnitvi spodjega obrazec.

A webform by Podio - click here to get yours