Išči

Izvajanje storitev Računovodenja v Mreži Modro Poslovanje

Kaj vsebuje paket storitev "Izvajanja storitev računovodenja v Mreži Modro Poslovanje"?
 

Stranka oz. podjejte, ki sklene pogodbo za izvajanje računovodskih storitev z Izvajacem- Partnerjem mreže Modro poslovanje (Modro jutro d.o.o.), prejmejme:

1. storitve računovodenja (vključno z davčno-pravno skladnostjo), ki jo izvaja družba MODRO JUTRO d.o.o. in

2. davčno/poslovno svetovalne storitve v obsegu, kot je določeno v pogodbi za računovodenje z družbo MODRO JUTRO d.o.o.. Davčno svetovalne storitve izvaja družba TAXIN d.o.o. oz. davčni svetovalec mag. Franc Derganc. Taxin izvaja davčno (davčno planiranje, pomoč pri davčnih procesnih vprašanjih) in poslovno svetovanje (pomoč pri ustanavljanju, preoblikovanju in prenehanju poslovanja).
 

Zakaj paket "Izvajanje storitve računovodenja v mreži Modro Poslovanje" izboljša pravno varnost poslovanja podjetja?

 

Za povečanje varnosti vašega poslovanja ponuja računovopdstvo MODRO JUTRO d.o.o. paket storitev, ki smo ga skrajšano poimenovali "MODRO POSLOVANJE". Paket zagotavlja hitro in kakovostno svetovanje o davkih in drugih poslovnih kompleksnejših izzivih podjetnikov s "pomočju zunanjega" partnerja (davčnega svetovalca) in sicer takrat, ko stranka nasvet potrebuje!

Ključna prednost povezave med računovodstvom in davčnim svetovanjem je, da se nasvet lahko izvede pred poslovnim dogodkom, prav tako pa povezana omogoča planiranje odhodke za javne dajatve, saj je zagotovljena hitra povezljivost med izvajalci storitev in s tem višjo dosegljivost davčnih in poslovnih nasvetov. Ključno je tudi pomoč davčnega svetovalca v postopkih kontrole oz.davčne inšpekcije.

 

Kako poteka sodelovanje med stranko (ki ima sklenjeno pogodbo z MODRO JUTRO) in TAXIN?

  • V pogodbi za vodenje poslovnih knjig se dogovori letna predvidena količina svetovalnih ur, ki ga zagotovi TAXIN. Stranka ali računovodja lahko izvedejo rezervacija termina za davčno in poslovno svetovanje preko urejene povezave PODIO.
  • kStrank in Svetovalci Mreže Modro Poslovanje lahko sodeluejo na več načinov. Ena izmed možnih poti je tudi sodelovanje preko aplikacije PODIO, ki omogoča vpogled v vse faze nasveta oz. svetovanja in je primerno orodje za večje oz. daljše projekte, kjer sodeluje več sodelavcev oz. izvedencev. Več o tehnologiji sodelovanja - kliknite tukaj.
  • Ste stranka MODRO JUTRO d.o.o. in želite naročti davčni ali poslovni nasvet, ki ga izvaja svetovalec TAXIN d.o.o. (Davčni svetovalec mag. Franc Derganc) ? -  kliknite tukaj
 

 

Ste podjetnik in želite kupiti paket "Izvajanje računovodskih storitev v Mreži Modro Poslovanje"?

 

Modro jutro d.o.o. izdela ponudbo za nakup paketa "Izvajanje računovodstva v mreži Modro Poslovanje" šele ko in če stranka naroči ANALIZO SKLADNOSTI POSLOVANJA PODJETIJ. Navedena analiza je osnova da izdelavo kvalitetne ponudbe za nakup paketa storitev "Računovodenje v Mreži Modro Poslovanje" 

 
   

 

 

 

Za funkcionalnost strani
uporabljamo piškotke,
ki ne hranijo osebnih podatkov.

Nekateri piškotki so bili
morda že servirani
v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.
Želim več informacij

Če želite PONUDBO za računovodenje z vključenim davčnim in poslovnim nasvetom, potem naročite ANALIZO SKLADNOSTI POSLOVANJA- klini TUKAJ


MODRO JUTRO d.o.o. - Izvajalec računovodenja za podjetja, Mreže Modro Poslovanje

Kontakti - Contacts:
Modro jutro d.o.o., Trdinova 4, 8000 Novo mesto, Slovenija, EU
T: +386 7 33 80 292
E: info@modro-jutro.si
Direktorica: Nikoleta Šuštarič

 

Partner Mreže Modro Poslovanje na področju davčnega in poslovnega svetovanja:

TAXIN d.o.o. 

Podreber 38, 8351 Straža, PE Novo mesto: Trdinova 4, 8000 Novo mesto

T: 00386 7 33 80 290, E: info@taxin.si, Davčni svetovalec: mag. Franc Derganc, Davčni svetovalec s certifikatom "Davčni svetovalec Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije"

Uporabljamo:

       in drugo.